Halloj!

Det slog mig nu att det är endast TRE arbetsdagar kvar på mitt jobb. TRE år ca har jag avverkat på mitt jobb och nu ska jag gå vidare. Knns lite absurd att tänka på det men det men samtidigt så otroligt underbart.

Håller på att sluta med koffein pga jag funderar på om det är koffeinet som gör att jag blir illamående. Så jag är trött inprincip hela tiden. Dricker lite te just nu, för visst är det lite grann koffein i te?

Robin står och lagar köttfärs och ris (som vanligt) som han äter sju dagar i veckan. En annan kräks bara man ser det nu då vi har levt på det sen vi blev tillsammans för över ett år sedan. Men det är ju hans träninghjärna som sätter dillor i skallen på honom. Och inte fan kan han hålla sig i stefpannan utan det är köttfärs i HELA köket!

Jag hade inte tänkt skriva om det här men han bad mig nästan ;) hahaha.

Ska hämta ut ett paket som förhoppningsvis är mitt internet/tv bredband som har kommit. Men det kommer väl antagligen inte börja fungera än.

Jag har för övrigt fått ett sms av hästägaren av hästen som jag provred och hon tyckte det kändes så rätt så hon ville verkligen att jag skulle ha henne. Jätte kul :DMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår åkte ju Lise och jag till Mariestad för att jag skulle provrida en häst.

Eftersom jag har såna problem med min mage just nu så mådde jag illa hela vägen dit. 13 mil ca xD haha. Men det släppte sista kilometerna som tur är. Hästen var otroligt fin! Lite bockig i hoppningen men annars superfin. Var inte beredd på att det skulle komma en bockning i landningen så jag druttade ju såklart av. Men det gick bättre när jag var beredd på det. Jag ska kolla runt lite till och kanske provrida några fler men den här var verkligen superhärlig! :). Glad och framåt och egen motor. I alla fall i hoppningen haha.

Tog ju varken bilder eller filmade vilket var väldigt synd då jag hade velat haft video såhär efteråt för att kunna se bättre.

Nu försöker jag peta i mig frukost och håller tummarna för att jag slipper må illa efteråt. Sen ska jag åka och jobba mitt första pass efter en månads sjukskrivning.


Likes

Comments

Ja jag skulle ju till Mariestad idag.

Jag ska ju byta jobb. Har inte berättat till vad ännu men det är hästrelaterat i alla fall. Och då Oshibwa är 20 år nu och trivs bäst med att gå och strosa i hagen och promenadridas så har jag beslutat mig för att hon ska få stå kvar hemma och jag ska inte bråka något mer med henne. Där börjar jakten på en ny träningskompis som ska få hänga med mig på jobbet.

Jag skulle INTE ha ett sto igen...

Tror ni inte att jag ska åka och kolla på ett sto idag eller? Åker till Mariestad för att kolla på en häst. Snor med mig Lise som vanligt. Vi brukar kidnappa varandra när vi ska någonstans;)

Stoet är halvt under igångsättning. Eller hon rids regelbundet 5 dgr i veckan vad jag fattade det som men har endast varit igång i ett halvår efter en hovbensfraktur. Får väl mer information ikväll, Men även jag är ju under igångsättning för min rygg så jag måste ju träna upp mina ryggmuskler innan jag kan köra ett hårt träningspass igen.

Jag hade ju sagt att jag skulle göra en videoblogg. Men eftersom jag kör internet via mobilen så kommer det inte gå att ladda upp på tuben. Måste vänta 8-10 dagar innan jag får internet så det får vänta.Likes

Comments

Nu har jag kopplat internet via telefonen så jag kan blogga via datorn. Mamma och pappa har varit här på besök och Robin har bakat snickerskaka. Även om jag inte gillar jordnötter så är den jävligt god alltså :D Kan lägga upp receptet här någon gång senare.

Igår åkte jag och Kalle till Landvetter och hämtade hans hund som han hade sålt.

Gubben som köpte Jocke var tydligen för bipolär för att kunna ha hund, så vi åkte tur och retur för att hämta hem Jocke. Det blev många timmar med bilen, det var en välgödd hund vi fick hem i alla fall så han var i gott skick :) , gubben tyckte att Jocke såg så deppig ut men Jocke hat alltid sett deppig ut. Han är ingen sån hund som direkt visar någon entusiasm till någonting. Men vi släppte lös honom i snön på vägen hem och kastade snö åt honom så då blev han lycklig i alla fall.

Han är ju en OTROLIGT snäll hund och lugn. Dock gillar han inte små hundar eller andra kastrerade hanar. Han har ju bollarna kvar själv så det blir väl lite rival.

Likes

Comments

Halloj! Vi har inget internet så har inte kunnat blogga ordentligt. Det kommer i veckan tror jag. Flyttanmälde i lördags. Bloggar i alla fall från mobilen nu så jag vet inte alls hur detta blir. Efter jag har duschat så ska jag försöka koppla internet via mobilen till datorn. Orkar inte pyssla med detta nu.
Jag är inte helt kry alls. Vet inte om det är en kombo mellan stress, sömnbrist och för mycket koffein. Men nu är flytten klar i alla fall och jag kan pusta ut. Men i morgon ska jag ut på lite äventyr i hästvärlden. Kommer skriva om detta senare.
I alla fall så har min mage krånglat i flera dagar. Igår blev det strejk när vi var helt klara med allting. Då satte min kropp stopp och jag gick och la mig vid nio på kvällen.
Jag ska ta en lång dusch nu ned inpackningar. Scrub och hela kittet så kanske jag blir piggare. Har i alla fall sovit ut nu då jag vaknade 09.30 hahaha. Men vaknade en gång i natt och mådde illa så spelade en bana på bandy crush tills det gick över. I alla fall..
Om jag fixar internet så kommer det komma tre nya inlägg idag.
1. Varför åkte jag till llandvetter med Kalle igår?
2. Bilder på huset
3. Vad ska jag göra för hästigt i Mariestad i morgon?
På återseende !

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>