förlåt för att det har varit tyst här. men jag mår inte så bra för tillfället. jag sa när jag startade denna blogg att denna ska INTE bli någon Depp blogg. men ibland hamnar man i svackor och det bästa sättet att förklara sig är att skriva. så det tänker jag göra nu.

det har varit kämpigt ekonomiskt just nu en liten period. oväntade räkningar, trasiga bilar osv. grymm är snedställd bak så han kan jag inte jobba med förens jag kan få ut en hovslagare som kan kolla på det då han sliter snett.

det tar även på psyket att bryta upp ett förhållande. speciellt när man fortfarande bor tillsammans samtidigt som kärleken sprudlar på annat håll åt ena parten. jag klandrar inte. jag är glad. Han förtjänar mer kärlek än vad jag kunde ge honom. men att bo under samma tak i denna situation tar på en. och man vet aldrig hur länge situationen håller. man vet inte när flytt blir aktuellt.
kom hem sex i morse. oro i själen. vandrar runt hemma. önskar att man slapp visa sig stark för alla. speciellt när man är på bristningsgränsen.
sov en halvtimme och åkte och jobbade. mådde illa. huvudet snurrade. jag var inte i kontakt med verkligheten kändes det som. dels på grund av sömnbrist och dels på grund av denna inre stress som gnager i en. glömmer saker. går för att ordna upp det men glömmer bort detta igen.
hämta hästar en och en. måste sätta sig och ta paus mellan promenad till hagen.
ingen matlust. tar lunch vid tre. vill inte äta så äter några bitar melon och går och lägger mig. inre oro igen.

jag vet att det går över. näringsbrist och sömnbrist och känslomässigt stress på det är ingen bra kombination.
har nu lagt mig igen och försöker få i mig en torr knäckemacka i sängen. jag måste äta något mer för att kunna sluta må illa.

men  trots allt så blickar jag framåt. den tuffa perioden kommer gå över. det är bara att acceptera och gå igenom detta nu. för snart blir det bra. det vet jag ! man man måste få tillåta sig själv må dåligt ibland. man behöver det för att kunna uppskatta glädjen i livet.

ursäkta djup och rörig text. tack för överseende.

bild från en paus mellan häst vändorna ;) bjuder på den. puss och kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

folk har varit frågande och undrat en del eftersom jag och Robin fortfarande hänger med varandra och synd tillsammans på sociala medier. folk är förvirrade5och undrar om vi är tillsammans igen. och nej så är inte läget. vi bor fortfarande tillsammans och är vänner tills Robin har hittat nytt boende. eftersom det är ett beslut från bådas sidor då vi bara helt enkelt inte passar varandra i ett förhållande så är det inget problem för oss att vara vänner. jag kan förstå om förhållanden tar slut bara från den enes sida att det kanske inte fungerar men vi båda vet att detta var rätt beslut och man måste ju kunna vara tusen procent säker i ett förhållande. och är det inte det så varför fortsätta och såra sig själv och den andra fast känslorna försvinner vare sig man vill eller inte. det är ingenting man kan styra tyvärr.
men nu har dom flesta fått svar på alla frågetecken så ni kan sluta undra nu :).

solong ! /sara.

random bild i brist på bilder.

Likes

Comments

i skrivandes stund sitter jag på altanen vid våran stuga och blickar ut över sjön i solnedgången. romantiskt huh?! haha. i alla fall så åker vi hemåt i morgonen. vi gick och åt frukost på samma ställe som vi åt middag på igår. dom fixade varsin lunch matlåda till oss med hembakat bröd med potatissallad, skagenröra och sallad och lite att dricka som vi kunde ha på vägen. sen packade vi på hästarna sadel väskorna och utrustning och gav oss iväg. idag red vi endast fyra timmar men vi red också stundvis ganska snabbt. nova var hur pigg som helst och taktade hela vägen. vi stannade och åt lunch på en rastplats i skogen precis vid vattnet där det fanns ett par små rasthagar också. Och det var faktiskt den enda pausen vi tog. det var mycket terräng och klättring på vägen hem. nova älskar att klättra. det var backar på 1 km långa minst att klättra i och jäklar att hon fick fart. Ewas häst kändes trött och stel idag istället.
när vi kom fram till kopparhult igen så fick hästarna komma ut i hagarna och vi åt panerad abborre. hur gott som helst. jag tog en välbehövlig dusch också. man känner sig ganska vidrig när man inte har duschat på 3 dagar. eller det blir faktiskt fyra för jag duschade kvällen innan vi åkte till tiveden. behöver jag säga att det såg ut som att någon hade smält smör i skallen på mig? plus att skallen har svettats i en hjälm hela dagarna. haha.
sen tog vi två av hans hundar och gick ner till hamnen och badade. eller ja. Ewa badade.
jag ska tipsa om hans Vargvandringar ha  håller i. men det kommer i ett eget inlägg för att det inte ska bli så rörigt. här kommer några bilder från dagen.

var tvungen att hoppa av och leda nova förbi denna häst då hon helt plötsligt blev jätte brunstig och vägrade gå något mer ;)

Likes

Comments

god kväll. det har varit en intensiv dag med många timmar på hästryggen. totalt ca 7 timmar red vi pga en felridning. på asfaltsväg dessutom så vi fick skritta tillbaks ca 5 km tror jsg på asfaltsvägen. vad passar även inte bättre att fröken röd skulle komma på besök. och vad gör man? ingen bil och ingen affär på flera mil. orutinerat. och väldigt otajmat.
parry (Ewas häst) såg riktigt missnöjd ut sista sträckan. men Nova som jag red la i reserv växeln och pinnade på ordentligt.
när vi äntligen var framme där vi skulle övernatta så fick vi gå en bra bit för att komma till stället vi skulle få mat på. men man fick lite ny energi efter mängder med kaffe och mat. hästarna står nöjt i sin lilla hage och vi bor i en friggebod i natt. i morgon rider vi tillbaks mot kopparhult och övernattar där.

det är helt otroligt här att det inte finns några mygg knappt. stannade i skogen och rastade hästarna i en liten hage i en timma och det kom inte en enda mygga :o även fast det var mitt i skogen, vindstilla och lite mulet. vi har haft perfekt väder. inte för varmt och inte för kallt. men sista kilometerna kändes i sittbenen kan jag säga. stod i fältsits en del i skritten för att vila mina stackars sittben.

första delen av ritten. stannade vid ett hästbad. hästarna var livrädda för vattnet. lyckades till slut leds ner nova men hon vägrade ens nudda vid vattnet. jag som tänkte att hon skulle få dricka lite för hon var ganska svettig men nä.

andra stoppet gjorde vi längtar asfaltsvägen som vi red fel på. vek av in i skogen för lite lätt smörgås lunch.

tredje och längsta stoppet gjorde vi i skogen på en mini rastplats och det fanns små hagar så vi kunde ta av daler och träns och låta dom beta i en timma.

några kilometer innan övernattningsstället. jag var riktigt hungrig och kaffesugen...

då var vi framme. hästarna har fått vatten och rullat av sig svetten medan vi gick och åt. i morgon bitti blir det frukost på samma ställe innan vi beger oss av.

Likes

Comments

hästarna lastade och klara.  nu beger vi oss till tiveden för långritt och kommer hem på fredag.

framme i tiveden. denna lilla stuga övernattar vi i första natten hos Bosse.

väl framme så bjöd Bosse på kaffe och fika i kvällssolen. vi kollar även vilken runda vi ska rida i morgon. vi tänkte försöka komma iväg klockan åtta i morgon bitti. hästarna står nöjt och betar hos grannen just nu och laddar även dom för ritt dag ett i morgon :)

vi gick ner till sjön och grillade korv. (det gick ju som det gick) haha. men det är otroligt fint där. förresten så söker denna hund jag håller i på bilderna en ny husse eller matte.  Han är ett år och hur go som helst :)

tillbaka i stugan. detta är mitt lilla sovloft och jag kan hålla ett öga på hundarna som vsr med oss till sjön. dom får sova med oss i natt :).

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>