halloj igen. åkte tillbaka till jobbet för att mocka tills i morgon så det är gjort :). passade på att lastträna grymm också och det fick grymt ;) haha. det var lite tveksamt första gången men när han fattade att det fanns mat där inne så gick han rakt på alla gånger. nästa gång ska jag smalna av lite för nu hade jag det brett. har fått tag i en hovslagare som kunde komma ut i morgon och verka grymm. min hovslagare verkar ha fullt upp då jag ej har fått svar så det är en nödlösning så länge. i värsta fall måste man slå på skor på honom men det känns lite trist då han bara är 3 år..

nu ska jag försöka samla ork till att hoppa in i duschen.
solong !

fick paket från wish idag. tänk att nånting kan vara helt okej :) gillar den!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

okej idag mår jag bättre;) jag blir ett känslofreak när jag har sömnbrist. har ej ätit än för jag har jobbat. Katie och Elizabeth är här på jobbet från usa Elizabeth är ju katies mamma som äger stället samt min chef. katie hade tävlat igår vad jag förstod och det hade gått otroligt bra för henne och NuNu (Nougat Du Vallet) så det skiner om dom båda idag :). kul! ingen av dom har ju träffat fölen så det var ju jätte bra att dom kom när alla föl och ston var hemma. annars åker dom ju på simin lite då och då. Lilly och hennes föl kom hem igår och två andra åker vi iväg med i morgon så det var bra tajming :)
nu ska jag mocka hagar.
solong!

fint fenja...

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>