hundsmaskande... och hör jag det ljudet så känner jag för att strypa någon 😂. tyvärr så är silver en riktig smaskare .. så fort han har lagt sig tillrätta ligger han och smaskar i 5 minuter typ. på nätterna vaknar jag av att han smaskar. det är inte så att han tvättar sig utan mer ligger och "mys, smaskar" men det låter ungefär som när en hund tvättar sig. jag får verkligen rysningar av det ljudet. men jag lär väl inte vara ensam ?:o eller så är jag det och blir klassad som knäpp.

numera sover jag med öronproppar. helt underbart förutom att dom gör ont i öronen efter några timmar. men jag har alltid varit känslig för ljud. min mamma menar på att när jag var liten kunde jag vakna av en knappnål som tappades i golvet.

smaskarn....

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag tänkte att jag skulle ta mig i kragen och göra bloggen lite roligare. alltså jag har verkligen inte tålamod att skriva.. jsg var duktig på att skriva en gång i tiden. alltså jätte duktig! nu känner jag mig slarvig när jag skriver, hittar ingen känsla alls, kanske inte ens har tålamod att skriva så invecklat.

MEN!!!! gjorde en impulsiv sak och klickade hem en go pro. Ska försöka få upp videor från stallet framför allt, när jag rider kommer jag ha go-pro på mig osv.. men det tråkiga är att jag måste lägga upp klippen på Youtube för att kunna lägga in dom här. men jag kan verkligen inte Youtube !? jag har ett konto som jag har kanske 2 klipp på. och så har jag ett konto som jag gjorde tillsammans med Robin för att lägga ut låten vi hade skrivit (ligger för övrigt en bloopersfilm från när vi spelade in klippet) sök på saravonrobbin eller något sånt vill jag minnas att vi hette. det kontot är även kopplat till Google advense och jag minns att jag knappt visste hur man gjorde men lyckades på något sätt. hahaha. så egentligen borde jag använda det kontot men jag har ju ett eget som jag hellre vill använda. aja, vi får se hur det går...

ni få som följer min blogg. skulle det vara uppskattat med videoklipp istället för en massa text?

personligen tycker jag att det är skönare att kolla på en video än att läsa en text. så jag skulle vilja testa en stund med detta och sen se om jag orkar fortsätta. (förmodligen inte eftersom jag tröttnar alltid efter ett tag när jag påbörjar projekt ) haha;)

puss o kram o godnatt !

fick bli en random bild på camo (aka kamel, ginger)

Likes

Comments

obs, detta inlägg skulle ha publicerats igår morse. vetefan vad som hände då det inte publicerades. aja. gör det nu.

jag vet inte vad jag har hamnat i för svacka egentligen. jag har liksom ingen lust till någonting längre. jag går upp på toa inprincip. Jag måste göra nånting nu. trots att jag har fortfarande ont i foten måste jag komma ut. kanske på en liten promenad med hunden i min egna takt. först måste jag ner och betala en räkning som råkade trilla in.

nu till något mer givande. grymm ska kastereras nästa måndag. ganska skönt ändå. jag har varit osäker på om jag ville ha honom kastereras nu för jag vill inte att han ska tappa hans energi och power. Han är ju så rolig att rida (om man gillar sånt) . men det blir nog bra. speciellt att slippa tänka så mycket på vilka han kan gå med/inte gå med i hagen.
och framför allt så kanske hans attityd mot vet och hovslagare tonas ner lite .

det blir bra i slutändan :)

solong !

bild från när jag och Conny var ute och åt på wild West.

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>