ligger klarvaken i sängen och bläddrar runt på nätet. en del saker jag ser blir jag gråtfärdig av... hello pms. är det bara jag som blir skit blödig av pms och gråter för inprincip ALLT!!! ibland går det så långt så jag inte kan sluta gråta och till slut vet jag inte ens vad jag gråter för ?! för ALLT ska gråtas till.

anyway.. får jag presentera Totte! ny kompis till grymm då hans hagkompis flyttade. Totte är en äldre valack som ska få hänga med grymm tills han släpps på bete med dom andra grabbarna 🤗🤗.

vi ska nog trivas tillsammans den här lilla tiden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tänkte skriva ett personligt inlägg. men jag raderade allt jag hade skrivit. vill inte vara så personlig. mina problem ska förbli mina. rädd för att folk ska se mig på fel sätt. men alla människor har sina problem. bara att en del väljer att vara öppna med dom och en del inte. jag är kluven och vet inte vart jag står.

lägger in bilder från veckan istället... så länge..

Likes

Comments

vissa dagar känns mer än andra dagar helt enkelt :/ älskade Piri.

Likes

Comments

Om det bara fanns möjlighet för mig att ge dom hela världen så skulle jag göra det. Dom har ställt upp för mig så mycket när jag har haft ekonomiska kriser. Det gör mig så ledsen att inte kunna ge tillbaka någonting. Men jag kan ge tillbaka en text för att visa min uppskattning,

Genom alla kämpiga tider jag har haft så har dom ställt upp, jag önskar att jag en dag kan ge det dubbla tillbaka. En dag kanske..


Jag skattar er högt. Otroligt högt. Kanske har svårt att visa det. Men utan er hade jag inte varit här idag.hade bara en bild på mamma.

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>