efter jag hade skrivit klart det förra inlägget så gick jag och mockade hos mina hästar på vägen till dynghögen började jag känna mig lite skakig, ni vet när man inte har ätit på länge. Gick in och tog ur ett täcke ur tvättmaskinen och hängde upp och då smällde det till. en yrsel och darrighet från fanders. det bara svartnade så jag gick och hämtade min matlåda och värmde fort som fan och åt. nu är det bra igen. men vad fan hände? det var inte direkt längesen jag åt frukost så hur kunde jag bli så akut hungrig ? eller mer känslan som man har när man är bakfull och inte har ätit på länge.... ? konstigt.

såg nyss årets första fjäril. en brun. enligt sägnen så betyder det väl otur??

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

igår var det en equterapeft här och gick igenom grymm. Han har sträckt sig på höger sida och det stämmer nog bra för han är svär att böja åt den sidan och skjuter gärna ut rumpan när jag försöker böja honom åt höger. en liten låsning i ljumsken också. jag ska skritta honom nu två dagar men frågan är om jag ska skritta honom för hand eller sitta upp på honom. någon häst människa som läser det här som kan säga om jag lika gärna kan skritta honom för hand ?.

provade en ny sadel på grymm igår. den som camo har som jag rider ibland. camo är en unghäst som är otroligt stor riden så det kändes så otroligt konstigt att sitta på grymm med hennes sadel. haha. den sadeln har legat sådär på lottas hästar då den gärna har velat åka bak. men den satt som ett smäck på grymm hela ridpasset. dock är han ju inte så fit och har en mage som håller sadeln på plats ;) haha. om jag hittar en sån sadel för rimligt pris så vill jag nog köpa den. en prestige arezzo. älskar den sadeln. ju större knästöd desto mer trivs jag 💪😆.

just nu är jag själv på jobbet för kollegan skulle på ett EU möte. så jag sitter och tar en liten kaffe och ska straxt gå ut med lunch hö till ligisterna;) vårväder, brunstig ston och hingstar med vårkänslor 🖒🖒
vi tvättade rumpan på alla kissiga ston igår. och Totte fick sig också en schamponering på benen.

jag tror fasen att det blir en skritt tur barbacka. vädret är ju guld :)

solong!

Likes

Comments

nånting som har hjärntvättat mig är detta tjat om psykisk ohälsa. när jag var yngre så var det lite tabu med psykisk ohälsa. det var ovanligt och smutskastat. ingen visste riktigt vad det var egentligen och man fick aldrig ordentligt med hjälp och det fanns aldrig resurser eller kunskap inom sjukvården.

jag började med ett destruktivt beteende redan som barn då jag slutade äta, när jag var tolv ca så började jag skada mig själv.
men det är inte poängen här. utan poängen är att läkare och vuxna blev rädda och satte skygglappar och såg inte det verkliga problemet.

nyligen har det varit som någon sorts trend att vara psykiskt sjuk. det har blivit så vanligt så att ungdomar känner sig annorlunda om dom faktiskt mår bra. för som tonåring idag är det stämplat i pannan att man inte får må bra för att alla andra mår dåligt.

detta är mina egna tankar. ingen fakta.

Likes

Comments

är hemma nu en sväng på lunchen för att ta en promenad med hunden. Conny är ju på kurs i Stockholm så silver är hemma. i alla fall så tog jag som vanligt en promenad med honom och när jag var vid brevlådan så  gick kopplet sönder. där spännet är. men han gick med mig duktigt till gården och då stack han. och jag vet mycket väl vart han stack... till grannen. så jag hade inte direkt bråttom att hämta honom utan jag gick in och lämnade grejerna och promenerade bort till grannen där han levde loppan. dom har ju hund med så det är mycket att lukta på och pinka in. Han var så upptagen i sitt revirande så han inte märkte att jag tog honom.

igår hoppade jag grymm lite. Han är otroligt duktig. det var 4.e gången (har skrivit 3 på andra medier men kom på att det var 4.e) . ställde bara upp ett vanligt räcke och kom på det några gånger. super kul.! ser fram emot att komma iväg på lite träning med honom:)

nu ska jag tillbaka till jobbet. Totte har tappat en sko så en hovslagare kommer ut och slår på den .

solong !

Likes

Comments

Ingen magsjuka än så länge. har nyss ätit pizza och kollar på red... ingen film i min smak men jag kanske har varit ofokuserad också. var ute en sväng och stoppade ett kattslagsmål, jagade iväg okänd katt och plockade ner min katt från trädet.

fryser ordentligt mycket så det är väl dags att krypa ner under täcket. i morgon börjar jag att jobba igen.

solong !

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>