kan inte sova så jag la mig i soffan för att inte störa Conny. jag skulle behöva en vettig människa att diskutera lite grejer med. jag står och slits mellan två val i livet. jag är fruktansvärt lycklig just nu (för övrigt hör jag hur min ena katt hat slagsmål med grannens katt utanför och jag orkar verkligen inte gå ner halvnaken och försöka få in henne. hemsk djurmänniska? men muckar hon gräl så får hon väl ta lite konflikt. hon ville ändå inte komma in för natten idag. trots att hon satt utanför dörren.

visste egentligen inte vart jag ville komma med det här inlägget. jag slits itu just nu mellan två väldigt stora livsförändringar och jag behöver råd och hjälp... för jag vet varken in eller ut själv .
Conny är verkligen inte den bästa att diskutera med och det vet han gott och väl om. ;) behöver någon som kan ge mig lite vettiga förslag. så vill någon träffa mig i en livskris ? Kom över på en kopp kaffe eller två.

för övrigt var jag på jobb nr2 igen. tränade samma häst och vi diskuterade lön. allt är så positivt från han och han sa idag att jag är en stor tillgång med hästarna och det är det han letar efter.
hästen gick lika fint idag som sist. körde några galopp intervaller för att sedan trava av i lugn och låg form. för jag tror att även travare kan behöva stretcha överlinjen ordentligt.
och vilken känsla jag fick av denna lilla travhäst.  en känsla av samhörighet och att det var en meditation känsla när vi travade avslappnat och hon princip lyssnade på mins tankar. trodde aldrig att jag skulle få den känslan och ännu mindre av en travhäst. (mest för att det inte är min gren) .

ibland måste man vara öppen för andra världar. annars kommer man aldrig kunna uppleva det som man trivs med. och det man trivs med och det man strävar efter är två helt olika saker. det har jag kommit fram till.

hon jag verkligen har klickat med. han sa i början att hon kunde vara ganska tråkig och sur. men vi trivs med varandra. och ägaren är positivt överraskad. hon är en fin och lyhörd 5 åring . ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag har en sak att berätta. Jag ska skaffa ett till jobb. Jag var och provjobbade i torsdags och jag har varit lycklig och haft så mycket livsglädje efter den dagen. varför? jo för jag kände mig uppskattad. Jag kände mig behövd och chefen trodde på mig att jag kunde utveckla deras hästar och plocka fram det bästa i dom.

Jag tjuvlyssnade när han gick iväg och pratade i telefonen med någon. Jag stod och gjorde i ordning sista hästen för inför start som dom skulle göra senare på dagen.
dom orden jag hörde var.

"det här fungerat bra med henne och hon rider verkligen mjukt och lätt och "hästens namn" som ej har velat gå framåt knappt flög fram idag med henne. hon rider snyggt och elegant och har bra hand med hästarna."

Jag blev på riktigt rörd. Det var många år sedan jag kände att jag gjorde något sol uppskattas. Jag har lätt för att trycka ner mig själv och tycka att allt jag gör blir dåligt och fel. Jag får lätt uppfattning om att jag inte duger till det jag håller på med. att jag bara är i vägen och att ingen tror på min kapacitet.

och jag VET att jag besitter en enorm kapacitet. men jag har inte på papper att jag är utbildad inom diverse områden och därför har jag aldrig blivit betrodd att jag vet vad jag håller på med. Jag har inga tävlingsmeriter och inga utbildningar. för att jag har levt halva livet med ett destruktivt mående och "social fobi" (hatar för övrigt den benämningen för att den missbrukas fruktansvärt mycket just nu .
men jag har GAD (generaliserad ångestsyndrom) och detta har i sig påverkat mig i livet enormt. men jag tar myrsteg framåt. och nu är det en som TROR på mig. som ger mig ansvaret att utveckla hans tävlingshästar.

min första dag på jobbet kommer i nästa inlägg pga det blir så jäkla långt med ett inlägg. rörigt också. ELLER om det kommer ett videoklipp när jag pratar om det. men frågan är bara när jag ska hinna spela in det.

och jag är mångsidig. Jag är öppen för nya utmaningar och grenar alltid. idag red jag islandshäst exempelvis. ;)

Likes

Comments

1. Vad åt du till frukost?
räkmacka med ägg och citronmayo.

2. Var är din profilbild tagen?
på jobbet.

3. Spelar du Pokémon go?
nää

4. Nämn någon som fått dig att skratta idag?
Ingen. har inte skrattat i dag vad jag mins.  (tragisk människa)

5. Hur sent var du uppe i natt och varför?
tror jag gick och på mig 21 på kvällen. Jag var trött xD. (igen... tragisk människa) ;)

6. Om du kunde flytta någon annanstans var skulle de vara?
till en egen gård med eget stall.

7. Någonsin blivit kysst under fyrverkerier?
Jodå.

8. Vilken av dina Facebookvänner bor närmast?
måste vara Victor och Joline.

9. Tror du ex kan vara vänner?
självklart. men kanske inte när uppbrottet är ganska nytt.

10. Vad tycker du om dr pepper?
Har för mig att det var helt ok.

11. När var sista gången du grät?
två dagar sedan.

12. Vem tog din profilbild?
Vilma

13. Vem var den sista personen du tog en bild av
Malin och fölet tror jag.

14. Var i dag bättre än igår?
njaa det tror jag inte. gårdagen var toppen!

15. Kan du leva en dag utan tv?
tittar aldrig på tv.

16. Tror du att relationer verkligen är värt det?
förstod inte frågan? värt vad ?

17. Om du skulle kunna jobba med /göra karriär i vad som helst vad vill du göra då?
Jag jobbar med det jag vill. men att starta egen verksamhet med tillridning och försäljning hade varit toppen. men då ska man ju tydligen ha pengar för att starta något;).

18. Har du ett dåligt inflytande?
det beror väl på.

Likes

Comments


Jag minns en tidigare tid då man levde på olika villkor. man gick på soc och hängde med folk som inte heller hade det bra ställt med varken livet eller ekonomin. man skrapade ihop småmynt för att få råd till ett paket cigg och levde på luft, pizza och energidryck om man ens åt något om dagen
. det var ingen bra miljö att leva i. men en sak var att vi alltid hade varandra. man satt aldrig ensam. vännerna fanns alltid en dörrknackning bort  (om man ens knackade dörr då) man var som syskon och det här med att ringa och boka en tid för att umgås i en timma eller två fanns inte. ingen brydde sig om klockan var 6 på morgonen eller 2 på natten.

jag saknar en vän som man kan prata med när livet känns allmänt jävligt.  idag är en sådan dag och jag är ledig vilket betyder att jag är hemma hela dagen. ensamt. trist. vännerna från förr har man glidit ifrån för länge sedan på både gott och ont. och idag är man vuxen och måste jobba. och det betyder ingen tid till vänner. det är trist men sant. klockan är inte ens sju på morgonen och jag är klarvaken min enda lediga dag i veckan.

#intebitter

Likes

Comments

fuck ekonomi. Ibland överväger jag att sälja hästen. Det jag brinner för för att få rätsida på ekonomin. många säger att jag skulle byta till ett mer välbetalt arbete. aldrig säger jag. Jag kan skaffa ett till jobb men jag älskat det jag gör och jag ska fortsätta med det om jag så måste leva på nudlar resten av livet. skämt å sido.

klockan är halv tolv och det är en hektisk dag i morgon. siminen anländer till Örebro i morgon bitti så kollegan hämtar den där. det ska insimineras och så kommer hovslagaren på det till alls våra 21 hästar som är i verksamheten.

varför sover jag inte ???
jo för jag har ångest ikväll. ekonomiångest.... igen...

allt löser sig. lever fortfarande med den tanken.
kram på er . :)

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>