var ledig från jobb nr 1 igår och jobbade på jobb nr 2. Från och med nu denna sommar så kommer jag jobba sju dagar i veckan. det blir tufft men jag vill inte byta yrke och en megastor lön som hästskötare är ju inte på tal om så då får man ha två jobb helt enkelt. det fungerar ju så länge man inte är en stor familj. idag åker jag till Göteborg för att starta två hästar i morgon. med min ångest så är det svårt att bara åka ihop med någon jag inte känner till okänt ställe. men det är bara att bita ihop.

red fyra hästar igår två hästar var oinridna men jag hoppade upp på dom och blev ledd två varv runt gårdsplan och sen stack iväg till travslingan och travade dom. ena hästen tyckte det var jätte konstigt att jag satt på ryggen och inte bakom röva på den. och den andra jag red in ska faktiskt starta i morgon. spännande! den andra som ska starta var den hästen jag red först av alla när jag provjobbade . den hästen jag har tränat galopp intervaller med. det är faktiskt min livs första gång jag är på en riktig travbana så det ska bli en upplevelse:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

kom nyss hem från stallet/jobbet. sitter på trappen och tar en cigg (ja, jag har kind of börjar röka igen) inte varje dag. men då och då. dumt egentligen eftersom jag slutade röka för snart exakt två år sedan. (endast fest rökt) men har ej varit "rökare" på två år. Jag har egentligen inget behov. men jag tar en cigg ändå ? så dumt ...

i alla fall. Conny åkte spontant till Tyskland ikväll. jag hade velat åkt med men jag jobbar sju dagar i veckan nu. så jag kan inte. och redan när jag pratade med han i telefonen och han hade åkt innan jag kom hem så kände jag att jag började sakna honom. trodde inte att jag skulle känna mig SÅ ensam som jag faktiskt gör med tanke på att jag gillar att ha egentid. men vi har nog inte varit ifrån varandra en enda natt sen han flyttade hit.

red grymm idag för första gången på en månad.  han har ju stått på vila. och jisses vad fin han var. skrittade och travade endast och han var så mjuk och fin. tänk vad lite vila kan göra :) .

borde egentligen hoppa in i duschen.  men eftersom jag ska upp fem i morgon bitti så är det dags att sova nu. tur att man jobbar med hästar. och länge leve torrschampo ;). får ta en helrekond i morgon kväll . det kan jag behöva.

Likes

Comments

då Conny från ingenstans slutat vakna av larmet och jag vaknar på en gång trots öronproppar. alltså hur kunde jag överleva utan öronproppar förr ????!! beställde nyss hem en kartong med 200 par 😂.
i alla fall så var jag helt klarvaken 05.40 och har inte lyckats somna om. trots att jag är ledig idag. ibland blir man sur på sig själv. jobbar jag är jag skit trött på morgonen men är jag ledig så vaknar jag långt innan jag brukar göra när jag jobbar. frågan nu är ju bara.. gå upp nu? 06.47 eller försöka somna om och riskera att vakna och vara skit trött sen...

bad Conny slänga ut ena katten på morgonen för alltid när han har gått ut genom dörren så står hon och gapar på nedervåningen tills man går ner och släpper ut henne...

idag ska jag försöka få ordning på sovrummet.  det är alltså kaos här inne pga jag har en hel garderob på golvet.

Jag har bestämt mig nu. det blir upp och hoppa nu och käka någon form av frukost :).

solong

kattskrället som står och gapar varje morgon.

Likes

Comments

Jag är sådan fruktansvärt lat människa. Jag ser hur andra både gymmar, håller hemmet rent och snyggt, lagar god mat, verkar ha pengar för att kunna handla inredning/kläder och äta på restaurang varje dag. Jag ser bilder på nyttiga smoothies, sallader, solkysst hud och smala ben. Allt är i guld och marmor och söta lattes i rosa koppar.

Allt detta ger mig en enorm stress. Det är diskberg på diskbänken. Har sprungit in och ut med skor så köksgolvet ser ut som fn. Det finns så otroligt mycket jag måste göra. Men man sitter, pank som en råtta med morgonfrisyr klockan halv ett på dagen.


Är folk verkligen så jäkla perfekta som det ser ut på sociala medier? Mitt hem er ut som skit men jag har verkligen inte ork att ta tag i det. Dricker varm chokolad ur samma skitiga kopp som jag använde i natt när jag redigerade bilder (som jag för övrigt skulle göra för länge sedan.) Men nu är dom klara och skickade.


På tal om ingenting så har jag fastnat för en podd som heter parterapi. Det är Ett par vid namn Jacob och Margaux som i podden väntar barn och dom har även spelat in ett avsnitt direkt från förlossningen. Man blir alltid glad av att lyssna på dom och dom har sådan energi som smittas och tar upp ''vardagsproblem'' med glimten i ögat som jag tror alla svenssons har.. Rekommenderar verkligen!


Ville bara uppdatera lite. Det är tomt här just nu.

Soliong !


Bilder från fotograferingen.


Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>