lång förmiddag ! tog lunch vid halv två tror jag. jag och praktikanten åkte och hämtade våran 4 åring som var på träning i Örebro som nu ska till grevlunda tillsammans med våra 3 3 åringar nästa vecka. Det gick bra men jävlar vad det har regnat. lite otäckt att köra trailer på motorvägen med risk för vattenplaning. Men vi kom hem lugnt och sansat och ingen är nog gladare än grymm just nu för att hans jämnåriga lekkompis kom tillbaka. han har gått med James 20+ Som inte riktigt är lika leksugen som Nibs (4 åringen) .

har slagit på lite kaffe och sitter och fuktar ormarnas terrsrium  (Ja, Vi har ormar). skulle kunna sitta och somna här i fåtöljen. Men ska tillbaka till jobbet ikväll och ta in. måste piggna på mig !!

kolla in mina backningsskills;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Här ligger vi. jag och katten. gick väl upp kanske halv nio idag pga jag och kollegan delar dagen då hon skulle iväg idag så hon släpper ut och jag tar med mig en praktikant och mockar/släpper in och grejar lite på gården ikväll.

huvudvärk har jag också men kaffeintaget är inte gjort än. förstår inte varför jag blir så jäkla lat när jag har en ledig förmiddag. hoppa in i duschen måste jag också för det blev inget av igår kväll. allting känns trögt.

jag har bestämt mig för att trappa ner på anti depressiva och jag kanske blir matt av det också? kanske dumt beslut att börja trappa ner utan läkare men helt ärligt så här jag inte råd att hänga hos läkaren. jag har gått på dubbeldos (50 mg) valdoxan i säkert 3 års tid nu men medicinen kostar nu över 1000 lappen nu när högkostnadsskyddet hade gått ut. känns sådär. Som alla vet så är man inte rik någonstans i det yrket jag har.
har gått på halverad dos i 4 dagar tror jag nu och det går bra!

dags att fixa kaffe så man blir människa igen.

Likes

Comments

kunde han inte bara vara 15 cm större??
och jag blir så stolt när jag tänker på att detta är första hästen jag har utbildat helt själv. nu är han fyra år och den ungdomen som kommer få tävla honom bär han är 6+ kan nog skatta sig lycklig :). vilka språng den där ponnyn har!

Likes

Comments

vaknade och kände mig bara.... trött... alltså tröttare än vanligt. drog mig iväg till jobbet och kände väl lite grann att hela världen var emot mig. kände mig trött och förvirrad. grinade en skvätt två gånger utan någon riktig anledning egentligen. bilen har pyspunka... Gör klart det jag ska, släcker ner och bryter ihop igen. tillbaka efter lunchen och jag känner mig på något bättre humör. tar in grymm. Conny frågar på sms om de kunde komma över ett par ikväll. (hans vän och flickvän). Jag själv HATAR när någon annans partner bestämmer om det ska komma folk eller inte och jag är så långt ifrån sån som möjligt. Jag tycker det är kul att träffa folk.  och jag vill gärna att Connys vänner ska komma över. Men jag bryter ihop igen. går in i foderrummet och grinar lite till för att jag inte alls är upplagd för besök ikväll men vill samtidigt inte vara en tjurkärring just för att jag själv är allergisk mot sånt.

står fortfarande kvar u foderrummet. ska försöka byta stigbyglar och ta mig ur i skogen och rensa tankarna lite.

vad fan är det med mig ? jag har inte pms för min mens är snart slut och jag har endast pms veckan innan mensen kommer.
så jag vet inte varför min kropp och hjärna inte vill som jag vill. känner sån irritation mot allt och alla trots att jag inte har en enda jävla anledning att vara irriterad på människor som inte ens har gjort mig något.

någon som har samma problem? jag blir tokig. Vill bara vara glad igen.
i morgon kommer jag må bättre, det vet jag till 90 procent. Men just nu går ingenting bra alls :/...

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>