Jag får ångest av helger... visst låter det skumt? men det har varit så länge. varför? Jo för på helger så är det så jävla förväntat att man ska få saker gjort. Alla får saker gjort på helger. man får sällan post eller mejl eller nånting. man kan inte ringa företag/bank etc. allting känns bara.... dött! är jag konstig? är det bara jag som får ångest av helg?. det är så fruktansvärt skönt när det blir måndag igen. älskar måndagar 🤗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

man ska inte dricka massa koffein när man går runt med ångest i kroppen. jag har levt på koffein idag, stressat och ätit dåligt. jag går nog Conny på nerverna ikväll för att jag försöker sysselsätta mig själv. jag springer runt och har myror i benen fast jag borde sova. det är en sån ångest som jag inte vet vart den ska ta vägen och då blir jag hyperaktiv istället? make sense? och allting pga arbetslösheten. ursäkta att jag tjatar om den men det tär på psyket att inte veta någonting om vad som händer efter 11.e dec. jag blir stressad över att det är helg och att jag ändå inte kommer få några besked från några jobb alls över helgen. allt jag vill just nu är att leva ett bra svensson liv. kunna spara undan, kunna handla när maten är slut och inte behöva oroa mig om bensinen kommer räcka tills nästa lön. alla säger att det löser sig. men när ? jag kommer få magsår innan dess.

jag har inte ro att lägga mig och sova fast jag vet att det skulle behövas. jag jävlas med Conny, jävlas med katterna och jag jävlas med hunden. dom tycker nog jag är skit jobbig, haha. men jag behöver få utlopp för min ångest på ett positivt sätt.
måste. sova. ska jobba i morgon. jobb hela helgen. första gången sen jag börja där som jag känner en "söndagsångest" det här börjat efter beskedet. känns lite som att vad gör jag för nytta där när jag ändå kommer försvinna snart? Vad har jag där att göra?
jag vet att det egentligen inte stämmer men för stunden känns det så.

från och till känner jag för att sälja hästen för att kunna ha lite undsnsparat i fall att. och att jag kanske borde fokusera på att skaffa ett bra jobb. jag är kluven.....

ville bara skriva av mig lite. ångest är jobbigt. speciellt på kvällarna för jag vet inte hur jag ska bli kvitt den då.

hoppas alla har en trevligare kväll än mig :)

Likes

Comments

fan då. Fick nyss ett mejl om att jag inte fick jobbet som jag var på intervju för i måndags. :/ . jag har några fler trådar att dra i så jag får verkligen hoppas på det bästa.

ligger just nu kvar i sängen trots att jag vaknade för typ två timmar sedan. Har ingen frukost hemma och knappt en spänn kvar på kontot. denna dag börjar ju toppen.

aja. nu får jag inte deppa ihop för det. ta mig i kragen och upp och bära in ved för det är 10 grader på nedervåningen . så det ska jag göra. sen ska jag sätta mig och söka ännu fler jobb.

Likes

Comments

Nu har jag dragit i så många trådar jag kan. möten och intervjuer hit och dit. kollade lite på hästskötar jobb men naah. som sagt jag är nog klar där. Det är på mitt nuvarande jobb jag vill jobba i så fall och ingen annanstans. Har liksom följt åringarna sedan dom kläcktes och varit med på semin på alls våra ston. Det svier kanske lite att jag inte kommer vara där när knoddarna kommer.

nu behöver jag komma upp ur sängen och äta något. Conny köpte pizza igår men jag har fan respekt för pizza sen min mage började balla ur efter pizzan i förrgår. (nu låter det som att vi lever på pizza här). Men vi är bara vanliga Svenssons som inte orkade laga mat. så det blev pizza två dagar i rad.

men alltså vafan. Jag har ingen lust att fundera på mat. för det finns ändå inget hemma. kan inte göra kaffe för jag har ingen mjölk. (min mage blir förstörd av svart kaffe). Har en hundring på kontot så jag är inte jätte sugen på att åka in till stan och handla.

ska göra stallet idag innan Lotta kommer hem så åker vi och skuttar den röda och den  lilla grå. Han var så fruktansvärt fin sist så jag hoppas det håller i sig. dock hoppar han bättre ute än i ridhus så jag har inga stora förhoppningar.

nu behöver min trötta mage frukost. solong!

Likes

Comments

Så fort jag fick reda på att jag skulle gå ner i tid så började jag söka jobb. alltså typ tisdag förra veckan?!
igår (måndag) ringde telefonen vi halv tio ca och det var en arvetsgivare som ville ha in mig på intervju samma dag!!?
hade lyckats blivit rejält förkyld också och jag förvarnade om det och åkte dit på intervju senare på dagen ( jag kan tillägga att jag har bara sökt jobb som jag tycker verkar kul.)
intervjun gick trots förkylning väldigt bra tycker jag. så nu är det bara att vänta och hålla tummarna.

och idag r jag lämnade min telefon i bilen i ca 30 min då hade jag ett missat samtal från ett företag också. hoppas dom ringer upp i morgon. Jag som annars är klistrad med min telefon hela dagarna lyckas missa ett samtal när jag lämnar den i bilen i 30 minuter. Conny sa något i stil med "Det är ju helt otroligt".

just i denna sekund så ligger jag faktiskt på badrumsgolvet med magkramper. Jag vet inte om det är min ibs som spökar, förkylningen eller om pizzan jag åt inte var bra. Men började få ont efter jag hade ätit pizza. Får nog bosätta mig här i natt så jag slipper springa upp och ner och väcka Conny som ska iväg och jobba i morgon igen efter sin förkylning. (ursäkta detaljerna).
dock så är jag så jävla trött så jag skulle kunna somna när som helst. så jag har ingen lust att hänga inne i badrummet en hel natt. :(

för övrigt så var vi och byteshandlade lite terrarium och hälsade på lite giftormar. har svårt för huggormarnas utseenden, dock tyckte jag najorna  (kobror) var fruktansvärt söta. dock har jag ingen bild på dom utan tog bara på en huggis.

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>