Jag var på en kandidatträff på transcom i förrgår i Eskilstuna. var i princip tvungen att bestämma på plats om jag ville ha jobbet eller inte. satte mig i bilen och magkänslan skrek bara nej... hade fortfarande inte släppt montör jobbet på GKN som jag VILLE ha. men det hade gått en månad efter intervjun och dom hade inte hört av sig än så jag tappade en smula hopp. med is i magen så tackade jag nej till transcom jobbet. dagen efter tog jag ett nummer till hemtjänsten och tänkte ringa dagen efter. men senare samma dag ringde randstad upp och ville anställa mig. :) så på måndag börjar jag på GKN.

jag lever i en dröm nu. Jag menar... vara LEDIG helger, vara LEDIG jul och nyår. när var jag det sist ? snittar kanske en ledig helg i månaden.

jag kommer kunna handla mat utan att be om pengar. Jag kommer kunna köpa ett par nya jeans då jag har ETT par som är hela...
jag kommer kunna gå till frisören och klippa mig! Jag kommer kunna tanka bilen utan att tanka minus på kortet. Jag är så tacksam. Jag kommer kunna leva ett normalt liv. kommer kunna göra sådant som är så uppenbart för andra som har en normal lön. Jag kan liksom handla mat och bjuda sambon på fin mat.. jag kommer kunna köpa födelsedagspresenter..

nu är jag så lycklig.... Tack!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

arbetslösheten närmar sig med stormsteg. sitter i ekonomiskt kris. hästen ligger ute på annons. vad mer kan jag göra ? Har haft en som har varit och provridit honom men han var nog för grön för henne. har varit på intervjuer, ringt företag. ska på möte på måndag i Eskilstuna. väntar på svar från företaget jag VILL jobba på. Nu är det helg och det betyder ångest. just för att man blir så maktlös och inte kan göra så mycket mer än att vänta.
stress, ångest och lite till. men vad gör man ? ler och lever dagen som den kommer?

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>