redan i november börjas det med julmusik. det är hysteri från första december och framåt i alla butiker. folk lägger upp sina inslagna julklappar på sociala medier och skriver stolt att dom redan är klara med alla julklappar.
jag har aldrig haft en dålig julafton utan jag har vuxit upp i en stabil familj med normala jultraditioner med mat, julklappar och Kalle Anka. men jag är nu i vuxen ålder en av dom som inte kan köpa klappar till min familj. Jag är fattig. Jag har jobbat över varje lördag nu på nya jobbet så min första lön kommer vara bra... men innan dess då ? den kommer i januari. det är jul innan och jag blir så ledsen att jag inte kan köpa någon nånting.
jag står på jobbet och julmusik skrålar ut högtalarna. några kollegor diskuterar julhandel och julklappar... jag nickar och ler men inuti mig gråts det. från och med januari så kommer jag alltid kunna ge min familj julklappar och födelsedagspresenter. Jag kommer aldrig mer känns ångest över såna högtider.
jag behöver aldrig mer gå undan och gråta på julafton när jag ser att mina föräldrar sitter utan julklappar pga jag inte har råd.
i år har jag bett om julklappsutdelning i januari istället.

det ska bli skönt när allt är över.

ny hårfärg gick jag å skaffa med :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

så här första veckan lidit mot sitt slut. dock så lajnar jag ut med 6 h övertid i morgon. näe man ändå har det i blodet att jobba näst intill varje helg så varför inte fortsätta då ?
Första veckan har gått bra tycker jag. har lärt mig samtliga stationer ganska snabbt. Det är bara allt inom "IT" son rör maskinerna som jag måste lära mig. Det känns helt okej i kroppen, dock sitter inte arbetsskorna bra alls utan dom trycker verkligen ordentligt så jag har bett om ett par nya.
annars så är det väldigt trevliga kollegor och förstående för att man är ny. minns när man var ny på donken och man bara kände sig i vägen. så är det absolut inte här utan alla frågar alltid hur det går, hur det känns och hjälper gärna till. förespråkar att allt ska gå lugnt och metodiskt under inlärning och jag har fått ha en handledare hela veckan. jag kan tro att dagarna kan kännas långa ibland men jag tror att detta jobb passar mig jätte bra :)

snart sov dags. Ska upp 4 i morgon 😩.

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>