man ska inte dricka massa koffein när man går runt med ångest i kroppen. jag har levt på koffein idag, stressat och ätit dåligt. jag går nog Conny på nerverna ikväll för att jag försöker sysselsätta mig själv. jag springer runt och har myror i benen fast jag borde sova. det är en sån ångest som jag inte vet vart den ska ta vägen och då blir jag hyperaktiv istället? make sense? och allting pga arbetslösheten. ursäkta att jag tjatar om den men det tär på psyket att inte veta någonting om vad som händer efter 11.e dec. jag blir stressad över att det är helg och att jag ändå inte kommer få några besked från några jobb alls över helgen. allt jag vill just nu är att leva ett bra svensson liv. kunna spara undan, kunna handla när maten är slut och inte behöva oroa mig om bensinen kommer räcka tills nästa lön. alla säger att det löser sig. men när ? jag kommer få magsår innan dess.

jag har inte ro att lägga mig och sova fast jag vet att det skulle behövas. jag jävlas med Conny, jävlas med katterna och jag jävlas med hunden. dom tycker nog jag är skit jobbig, haha. men jag behöver få utlopp för min ångest på ett positivt sätt.
måste. sova. ska jobba i morgon. jobb hela helgen. första gången sen jag börja där som jag känner en "söndagsångest" det här börjat efter beskedet. känns lite som att vad gör jag för nytta där när jag ändå kommer försvinna snart? Vad har jag där att göra?
jag vet att det egentligen inte stämmer men för stunden känns det så.

från och till känner jag för att sälja hästen för att kunna ha lite undsnsparat i fall att. och att jag kanske borde fokusera på att skaffa ett bra jobb. jag är kluven.....

ville bara skriva av mig lite. ångest är jobbigt. speciellt på kvällarna för jag vet inte hur jag ska bli kvitt den då.

hoppas alla har en trevligare kväll än mig :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>