Så fort jag fick reda på att jag skulle gå ner i tid så började jag söka jobb. alltså typ tisdag förra veckan?!
igår (måndag) ringde telefonen vi halv tio ca och det var en arvetsgivare som ville ha in mig på intervju samma dag!!?
hade lyckats blivit rejält förkyld också och jag förvarnade om det och åkte dit på intervju senare på dagen ( jag kan tillägga att jag har bara sökt jobb som jag tycker verkar kul.)
intervjun gick trots förkylning väldigt bra tycker jag. så nu är det bara att vänta och hålla tummarna.

och idag r jag lämnade min telefon i bilen i ca 30 min då hade jag ett missat samtal från ett företag också. hoppas dom ringer upp i morgon. Jag som annars är klistrad med min telefon hela dagarna lyckas missa ett samtal när jag lämnar den i bilen i 30 minuter. Conny sa något i stil med "Det är ju helt otroligt".

just i denna sekund så ligger jag faktiskt på badrumsgolvet med magkramper. Jag vet inte om det är min ibs som spökar, förkylningen eller om pizzan jag åt inte var bra. Men började få ont efter jag hade ätit pizza. Får nog bosätta mig här i natt så jag slipper springa upp och ner och väcka Conny som ska iväg och jobba i morgon igen efter sin förkylning. (ursäkta detaljerna).
dock så är jag så jävla trött så jag skulle kunna somna när som helst. så jag har ingen lust att hänga inne i badrummet en hel natt. :(

för övrigt så var vi och byteshandlade lite terrarium och hälsade på lite giftormar. har svårt för huggormarnas utseenden, dock tyckte jag najorna  (kobror) var fruktansvärt söta. dock har jag ingen bild på dom utan tog bara på en huggis.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>