Jag har en sak att berätta. Jag ska skaffa ett till jobb. Jag var och provjobbade i torsdags och jag har varit lycklig och haft så mycket livsglädje efter den dagen. varför? jo för jag kände mig uppskattad. Jag kände mig behövd och chefen trodde på mig att jag kunde utveckla deras hästar och plocka fram det bästa i dom.

Jag tjuvlyssnade när han gick iväg och pratade i telefonen med någon. Jag stod och gjorde i ordning sista hästen för inför start som dom skulle göra senare på dagen.
dom orden jag hörde var.

"det här fungerat bra med henne och hon rider verkligen mjukt och lätt och "hästens namn" som ej har velat gå framåt knappt flög fram idag med henne. hon rider snyggt och elegant och har bra hand med hästarna."

Jag blev på riktigt rörd. Det var många år sedan jag kände att jag gjorde något sol uppskattas. Jag har lätt för att trycka ner mig själv och tycka att allt jag gör blir dåligt och fel. Jag får lätt uppfattning om att jag inte duger till det jag håller på med. att jag bara är i vägen och att ingen tror på min kapacitet.

och jag VET att jag besitter en enorm kapacitet. men jag har inte på papper att jag är utbildad inom diverse områden och därför har jag aldrig blivit betrodd att jag vet vad jag håller på med. Jag har inga tävlingsmeriter och inga utbildningar. för att jag har levt halva livet med ett destruktivt mående och "social fobi" (hatar för övrigt den benämningen för att den missbrukas fruktansvärt mycket just nu .
men jag har GAD (generaliserad ångestsyndrom) och detta har i sig påverkat mig i livet enormt. men jag tar myrsteg framåt. och nu är det en som TROR på mig. som ger mig ansvaret att utveckla hans tävlingshästar.

min första dag på jobbet kommer i nästa inlägg pga det blir så jäkla långt med ett inlägg. rörigt också. ELLER om det kommer ett videoklipp när jag pratar om det. men frågan är bara när jag ska hinna spela in det.

och jag är mångsidig. Jag är öppen för nya utmaningar och grenar alltid. idag red jag islandshäst exempelvis. ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>