det är han med ryssmössan och kängorna.
det är han som är sig själv hela tiden.
det är han som dagligen visar hela sin kärlek till mig.
det är han som har öppnat upp mig till att känna starka känslor igen.
det är han som alltid rullar till min sida på nätterna så jag inte får plats.
det är han som kan visa sig sårbar.
det är han jag har historia med sedan 7 år tillbaka. både fina och mindre fina minnen. men jag tror att allt har en mening. en mening att det till slut skulle bli vi en dag. idag kan vi le åt våran bakgrund.
när jag såg dig igen där inne på bil firman efter att inte ha sett dig på säkert över ett år.. mitt hjärta nästan stannade och jag blev helt plötsligt nervös. du utstrålar alltid sådant lugn energi även fast du egentligen inte är så lugn. hos dig finns en trygghet och värme som jag aldrig tidigare har känt.
en säkerhet som jag tidigare aldrig känt. och att du tar min  plats i sängen på nätterna så jag fått sova på en kant. det gör inget. för då känner jag att du är här hos mig.
jag älskar dig mer än du tror. just för att du är du. och för att du uppskattar mig som person. och får mig att hela tiden sträva efter att bli en ännu bättre person.

tack för att du finns ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>