nånting som har hjärntvättat mig är detta tjat om psykisk ohälsa. när jag var yngre så var det lite tabu med psykisk ohälsa. det var ovanligt och smutskastat. ingen visste riktigt vad det var egentligen och man fick aldrig ordentligt med hjälp och det fanns aldrig resurser eller kunskap inom sjukvården.

jag började med ett destruktivt beteende redan som barn då jag slutade äta, när jag var tolv ca så började jag skada mig själv.
men det är inte poängen här. utan poängen är att läkare och vuxna blev rädda och satte skygglappar och såg inte det verkliga problemet.

nyligen har det varit som någon sorts trend att vara psykiskt sjuk. det har blivit så vanligt så att ungdomar känner sig annorlunda om dom faktiskt mår bra. för som tonåring idag är det stämplat i pannan att man inte får må bra för att alla andra mår dåligt.

detta är mina egna tankar. ingen fakta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>