kom nyss hem från stallet/jobbet. sitter på trappen och tar en cigg (ja, jag har kind of börjar röka igen) inte varje dag. men då och då. dumt egentligen eftersom jag slutade röka för snart exakt två år sedan. (endast fest rökt) men har ej varit "rökare" på två år. Jag har egentligen inget behov. men jag tar en cigg ändå ? så dumt ...

i alla fall. Conny åkte spontant till Tyskland ikväll. jag hade velat åkt med men jag jobbar sju dagar i veckan nu. så jag kan inte. och redan när jag pratade med han i telefonen och han hade åkt innan jag kom hem så kände jag att jag började sakna honom. trodde inte att jag skulle känna mig SÅ ensam som jag faktiskt gör med tanke på att jag gillar att ha egentid. men vi har nog inte varit ifrån varandra en enda natt sen han flyttade hit.

red grymm idag för första gången på en månad.  han har ju stått på vila. och jisses vad fin han var. skrittade och travade endast och han var så mjuk och fin. tänk vad lite vila kan göra :) .

borde egentligen hoppa in i duschen.  men eftersom jag ska upp fem i morgon bitti så är det dags att sova nu. tur att man jobbar med hästar. och länge leve torrschampo ;). får ta en helrekond i morgon kväll . det kan jag behöva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>