just nu sitter jag i bilen och ska springa in på Ica för att hämta ett paket och kanske någon äcklig mikromat för att jag är en väldigt dålig människa som hatar att laga mat och tog sista matlådan igår när jag kom hem från stallet.
i alla fall så ville jag vara skriva någon rad om ett framsteg med grymm. jag stod och fyllde på vatten i hagen vilket tog kanske 20 minuter. passade på att jobba med honom då. han backade ett ynka steg när jag bad honom så det var ju i alla fall ett steg i rätt riktning. tänkte ta ut honom och träna lite mer men ville inte förstöra den där positiva känslan som fanns genom att bråka ännu mer utan vi stod länge och mös bara och tränade på att flytta för tryck istället för att gå emot tryck.
gick en sväng i hagen och grymm gick alldeles bakom mig hela tiden trots att jag gjorde vändningar och gick åt olika håll. Han är inte så haj på att stanna bakom mig utan han vill gärna gå om mig tills jag är vid hans mage ungefär men han stannar i alla fall. fler hagträningar kommer det bli i alla fall. :)

en bild på leia och luke som hälsar på varandra i hagen:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>