Jag ska berätta en sak son kanske till och med skrämmer mig lite. Jag har en kärlek till 80 tals rockballader som jag inte riktigt vet vart den kommer ifrån. Visst lyssnade mamma på lite 80 tals musik men hon har alltid varit mer för schlager och toplistorna. för ett par år sedan så kom låten 74/75 på radion och jag säger att jag får såna nostalgikänslor av den låten. och sjunger med i låten. mamma säger i stil med "Haha, vad konstigt för den låten har jag aldrig riktigt spelat när du var liten.
efter lite efterforskning så vet jag nu att låten låg på topplistan året jag föddes.

jag tog nyss och sparade en spellista med bara 80 tals rock ballader. spelade den listan när jag städade här om dagen... och kommer på mig själv att jag sjunger med i varenda låt och kan mer eller mindre alla texter trots att vissa låtar har jag aldrig nånsin hört.

kan det vara så att jag levde på 80 talet ? (är född 94)   eller är jag bara flummig ?

aja. nog med spekulationer. Ska försöka få igång diskmaskinen där nere så jag snart kan börja laga mat.

förresten! Hur snygga är inte vinflaskorna som vi fick av veterinären för att vi tog hand om hans hästar?? Kommer aldrig vilja dricka upp dom.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>