Sitter och laddar upp en video från min gopro. Hade den på hjälmen när jag red ut. Men datorn pallar inte med så stora filer så jag sliter mitt hår just nu, det blir ju iaf ingen redigering idag utan datorn får väl stå på under natten ...

Tänkte rida Totte idag, tänkte att jag och Malin som praoar hos oss skulle rida en sväng i morgon men jag har inte mage att sätta upp henne på Grymm så som han har betett sig. Men Totte tyckte det var lajbans i hagen och ville inte bli fångad. Och jag var inte på humöret för att jaga runt i leran. Tack men nej tack.. Så Grymm fick följa med på en tur istället. Han har stått någon vecka pga underlaget men nu har isen smält och det går att rida igen utan att halka runt.

Han har ju varit trotsig och sparkat och bockat så jag har varit rädd att han har haft ont. Jag kan sluta oroa mig. Hemifrån tappar han bjudningen och sparkar men hemåt är det inga problem alls ;) så det är nog bara dumheter. Men skulle fortfarande behöva få tag på en något vidare sadel.. Han musklas.

Jag hoppas att det inte blir snö och is igen så jag kan hålla igång honom. Han ska få tänderna kollade och ryggen som småningom.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>