så här första veckan lidit mot sitt slut. dock så lajnar jag ut med 6 h övertid i morgon. näe man ändå har det i blodet att jobba näst intill varje helg så varför inte fortsätta då ?
Första veckan har gått bra tycker jag. har lärt mig samtliga stationer ganska snabbt. Det är bara allt inom "IT" son rör maskinerna som jag måste lära mig. Det känns helt okej i kroppen, dock sitter inte arbetsskorna bra alls utan dom trycker verkligen ordentligt så jag har bett om ett par nya.
annars så är det väldigt trevliga kollegor och förstående för att man är ny. minns när man var ny på donken och man bara kände sig i vägen. så är det absolut inte här utan alla frågar alltid hur det går, hur det känns och hjälper gärna till. förespråkar att allt ska gå lugnt och metodiskt under inlärning och jag har fått ha en handledare hela veckan. jag kan tro att dagarna kan kännas långa ibland men jag tror att detta jobb passar mig jätte bra :)

snart sov dags. Ska upp 4 i morgon 😩.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>