God kväll! ligger i sängen och väntar på John blund. ikväll är en sån kväll som jag verkligen känner att jag inte kommer kunna sova så just in case så tog jag en sömntablett. igår var jag och grymm på hoppträning. ett stopp i början på ett litet skit hinder. så jag blev förbannad. och efter det hoppade han så fruktansvärt bra ! han hoppade som en katt över alla hinderna :D! tränaren var supernöjd också och höjde oss till skyarna .
men till saken! Jag har ju grymm på jobbet vilket är bekvämt och praktiskt pga jag står där gratis och får all foder gratis. fint nybyggt stall och en underbar servicedel med spolspiltor. dock så finns det ingenstans att träna. finns ingen paddock och måste ta bil och transport för att komma till ridhuset. Inga åkrar att trimma på heller. så jag ska flytta grymm till Lotta i röfors. eftersom jag hjälper henne med hennes hästar så får jag stå där gratis och endast betala för foder. Det finns såklart både för och nackdelar med det. Men så ligger det till.  :) vi flyttar på lördag!

Det börjar bli höst igen i vårat torp :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>