köpte en ny sadel till grymm. jag provade en prestige arezzo och jag fick en riktigt bra känsla när jag provred med den. Han tog ut stegen och kändes framåt och mjuk. Han som annars brukar kännas lite låst och inte alls framme för skänkeln. Men tänkte att det kanske var en tillfällighet.  lämnade tillbaks sadeln och kollade runt efter såna sadlar och såg att dom låg på runt 15000 begagnade... alltså över min budget. så hoppet sänktes enormt och jag började kolla på andra modeller och märken. höll på att klicka hem en annan när en arezzo dök upp på Facebook för säkert halva priset av vad den är värd. och jag slog till.

och jag har haft exakt samma känsla varje gång jag har ridit i den här sadeln som när jag lånade hem en. den ligger än mot ryggen riktigt fint och han får en otrolig bogfrihet med sadeln. jag sitter rakt (hamnade i stolsits i min andra sadel) och grymm verkar vara otroligt nöjd. Han har inte velat galoppera framåt tidigare utan som sagt blivit låst har det känts som.

det är en fröjd. Men kan det verkligen bli så annorlunda på grund av en sadel? :o men grymm känns nöjd. och man känner ju sin häst bäst. och jag har ju ridit in och utbildat honom själv så jag känner när det är något som inte står rätt till.

Jag har bokat en ny hoppträning på tisdag
det gick inte så jätte bra sist men magkänslan känns positiv nu :)

mina pojkar ❤😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>