Halloj! Vi har inget internet så har inte kunnat blogga ordentligt. Det kommer i veckan tror jag. Flyttanmälde i lördags. Bloggar i alla fall från mobilen nu så jag vet inte alls hur detta blir. Efter jag har duschat så ska jag försöka koppla internet via mobilen till datorn. Orkar inte pyssla med detta nu.
Jag är inte helt kry alls. Vet inte om det är en kombo mellan stress, sömnbrist och för mycket koffein. Men nu är flytten klar i alla fall och jag kan pusta ut. Men i morgon ska jag ut på lite äventyr i hästvärlden. Kommer skriva om detta senare.
I alla fall så har min mage krånglat i flera dagar. Igår blev det strejk när vi var helt klara med allting. Då satte min kropp stopp och jag gick och la mig vid nio på kvällen.
Jag ska ta en lång dusch nu ned inpackningar. Scrub och hela kittet så kanske jag blir piggare. Har i alla fall sovit ut nu då jag vaknade 09.30 hahaha. Men vaknade en gång i natt och mådde illa så spelade en bana på bandy crush tills det gick över. I alla fall..
Om jag fixar internet så kommer det komma tre nya inlägg idag.
1. Varför åkte jag till llandvetter med Kalle igår?
2. Bilder på huset
3. Vad ska jag göra för hästigt i Mariestad i morgon?
På återseende !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>