på tal om katter så var andra katten borta i två nätter. Blev lite orolig för hon är den lata av dom och är max ute några timmar åt gången sen ligger hon inne och trynar i sängen och äter mat (inte konstigt att hon är tjock). har letat och letat och inte sett röken av henne. men nu i morse när jag gick ut ca 6.00 så kommer hon Jamandes som om ingenting hade hänt. jäkla katt. vill ge henne mat så hon håller sig hemma men andra katten måste ju fasta innan ultraljudet idag så hon får vänta ett par timmar.
åker och jobbar tidigt idag för att hinna till strömsholm i tid. tänkte vara på jobbet vid sju men jag fastnade här på golvet så blir nog till halv åtta.
grymm får ledigt den här veckan om jag inte longerar eller något i helgen. beror ju på hur det blir med katten.
jag ska ju bo på jobbet denna helg och hålla koll på gården och hundarna för hon jag jobbar med som bor där reser bort. vi får se om det blir operation på katten men det brukar man ju få en tid bokad. hon lider ju inte av knölen så det är ju ingen prio. men hon ska bli drogad och ta lite prover från den samt ultraljud. hon var inte nöjd över röntgen igår och sprattlade ordentligt.

men nu ska jag kanske försöka pilla i mig lite frukost och åka och jobba.

solong !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>