Jag är sådan fruktansvärt lat människa. Jag ser hur andra både gymmar, håller hemmet rent och snyggt, lagar god mat, verkar ha pengar för att kunna handla inredning/kläder och äta på restaurang varje dag. Jag ser bilder på nyttiga smoothies, sallader, solkysst hud och smala ben. Allt är i guld och marmor och söta lattes i rosa koppar.

Allt detta ger mig en enorm stress. Det är diskberg på diskbänken. Har sprungit in och ut med skor så köksgolvet ser ut som fn. Det finns så otroligt mycket jag måste göra. Men man sitter, pank som en råtta med morgonfrisyr klockan halv ett på dagen.


Är folk verkligen så jäkla perfekta som det ser ut på sociala medier? Mitt hem er ut som skit men jag har verkligen inte ork att ta tag i det. Dricker varm chokolad ur samma skitiga kopp som jag använde i natt när jag redigerade bilder (som jag för övrigt skulle göra för länge sedan.) Men nu är dom klara och skickade.


På tal om ingenting så har jag fastnat för en podd som heter parterapi. Det är Ett par vid namn Jacob och Margaux som i podden väntar barn och dom har även spelat in ett avsnitt direkt från förlossningen. Man blir alltid glad av att lyssna på dom och dom har sådan energi som smittas och tar upp ''vardagsproblem'' med glimten i ögat som jag tror alla svenssons har.. Rekommenderar verkligen!


Ville bara uppdatera lite. Det är tomt här just nu.

Soliong !


Bilder från fotograferingen.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>