var ledig från jobb nr 1 igår och jobbade på jobb nr 2. Från och med nu denna sommar så kommer jag jobba sju dagar i veckan. det blir tufft men jag vill inte byta yrke och en megastor lön som hästskötare är ju inte på tal om så då får man ha två jobb helt enkelt. det fungerar ju så länge man inte är en stor familj. idag åker jag till Göteborg för att starta två hästar i morgon. med min ångest så är det svårt att bara åka ihop med någon jag inte känner till okänt ställe. men det är bara att bita ihop.

red fyra hästar igår två hästar var oinridna men jag hoppade upp på dom och blev ledd två varv runt gårdsplan och sen stack iväg till travslingan och travade dom. ena hästen tyckte det var jätte konstigt att jag satt på ryggen och inte bakom röva på den. och den andra jag red in ska faktiskt starta i morgon. spännande! den andra som ska starta var den hästen jag red först av alla när jag provjobbade . den hästen jag har tränat galopp intervaller med. det är faktiskt min livs första gång jag är på en riktig travbana så det ska bli en upplevelse:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>