Nu var det ett tag sen jag skrev. Straxt efter jag flyttade grymm så var jag och Conny ute och red en sväng. och igår klippte jag grymm. han är suverän att klippa, dock inte benen... Det var ingen favorit ;) . men klippte ansiktet utan problem och bakbenen gick ganska bra också. idag ska han ridas och jag hoppas att han är piggare nu när björnpälsen har rykt. han har känts väldigt trött faktiskt. jag och Lotta red ut en sväng igår på våra 4 åringar. båda har lite samma problem. för hög form och ingen kontakt till bettet. grymm behöver mer framåtbjudning och mer tryck i sina steg. och jag måste ut och galoppera mer med honom och våga ha kontakt med munnen på honom. Nu har det mest varit att galoppera framåt med ganska lösa tyglar för han har en tendens att bryta av om jag ställer lite krav. jag måste jobba upp ett bra tryck i bakkärran.

just nu sitter jag i soffan med världens mensvärk. en sån värk som jag inte önskar min värsta fiende känns det nästan. jag har tagit treo och hoppas snart att det går över så kan jag åka till stallet.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>