Nu har jag kopplat internet via telefonen så jag kan blogga via datorn. Mamma och pappa har varit här på besök och Robin har bakat snickerskaka. Även om jag inte gillar jordnötter så är den jävligt god alltså :D Kan lägga upp receptet här någon gång senare.

Igår åkte jag och Kalle till Landvetter och hämtade hans hund som han hade sålt.

Gubben som köpte Jocke var tydligen för bipolär för att kunna ha hund, så vi åkte tur och retur för att hämta hem Jocke. Det blev många timmar med bilen, det var en välgödd hund vi fick hem i alla fall så han var i gott skick :) , gubben tyckte att Jocke såg så deppig ut men Jocke hat alltid sett deppig ut. Han är ingen sån hund som direkt visar någon entusiasm till någonting. Men vi släppte lös honom i snön på vägen hem och kastade snö åt honom så då blev han lycklig i alla fall.

Han är ju en OTROLIGT snäll hund och lugn. Dock gillar han inte små hundar eller andra kastrerade hanar. Han har ju bollarna kvar själv så det blir väl lite rival.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>