längesen nu.. jag har svårt att få ner i text allt jag vill säga. jag skulle vilja börja med videor. där jag istället för ett blogg inlägg i text gör en video och pratar. det känns mer personligt och jag uppskattar hellre att lyssna än att läsa. då kan man göra saker under tiden. bara lyssna i headset när man är ute och går, kör bil, sminkar sig eller vad nu vill pyssla med. synd att jag inte har en fungerande bra dator bara..

i alla fall. hur är det med mig? det rullar. grymm och jag var på våran första dressyrträning här om veckan och jag tror att han fick helt okej betyg. fortfarande överbyggd. han växer ju fortfarande, blev trött i slutet och vi fick kämpa för att han skulle vara fram för skänkeln.
vi har tränat på att åka mycket transport. det är så synd att man måste vara två för att lasta när dom är så här unga och oerfarna. jag har ju lastat honom själv och lastat ur honom själv men dock bara hemma. men det är inte ofta man får med sig någon. och jag känner mig nästan påstridig om jag frågar någon om hjälp. :/ . jag vill ut och åka MYCKET med honom. jag vill att lastningen ska vara lika naturlig som att gå in i boxen. han har blivit lite trixig men inte omöjlig utan han går in till slut. det tar aldrig mer än 5 min. om ens mer än 3 min.

i morgon ska vi på hoppträning. jätte spännande. har hoppat lite vattenmatta hemma. gick bra åt ena hållet och det gick inte alls åt andra. bara att träna.

nån dag ska jag våga mig ut på en p&j. när mina nerver håller. jag vill börja tävla men jag tycker inte om att vara bland mycket människor och när människor kollar på mig. därför har jag en ensamträning och ingen gruppträning. även för att folk är dömande.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>