är hemma nu en sväng på lunchen för att ta en promenad med hunden. Conny är ju på kurs i Stockholm så silver är hemma. i alla fall så tog jag som vanligt en promenad med honom och när jag var vid brevlådan så  gick kopplet sönder. där spännet är. men han gick med mig duktigt till gården och då stack han. och jag vet mycket väl vart han stack... till grannen. så jag hade inte direkt bråttom att hämta honom utan jag gick in och lämnade grejerna och promenerade bort till grannen där han levde loppan. dom har ju hund med så det är mycket att lukta på och pinka in. Han var så upptagen i sitt revirande så han inte märkte att jag tog honom.

igår hoppade jag grymm lite. Han är otroligt duktig. det var 4.e gången (har skrivit 3 på andra medier men kom på att det var 4.e) . ställde bara upp ett vanligt räcke och kom på det några gånger. super kul.! ser fram emot att komma iväg på lite träning med honom:)

nu ska jag tillbaka till jobbet. Totte har tappat en sko så en hovslagare kommer ut och slår på den .

solong !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>