​Detta är alltså det första fölet som föddes på nya gården. Det var jag som tog passet den dagen själv och när jag kom in på morgonen så stod hon där. Vi tippar på att hon kom runt 5 på morgonen. Mobile som mamman heter är hjärtat i familjen. Dom har försökt få föl på henne i fem år ca utan framgång. När hon väl blev dräktig så fick hon en senskada i hagen och fick stå på box länge i slutet av dräktigheten. Dom kan vara ute men inte springa med dom andra i risk för att hon ska skada sig igen. Fölet fick efter många om och men namnet Lyra.

Hon är väldigt framåt och modig/orädd. Väldigt social mot alla människor och diggar när man kliar hennes rumpa.slutar man så sätter hon sig nästan i knät på en. När man lindar mammans ben så får man räkna med att bli nafsad i håret och få en rumpa i ansiktet för att man ska klia. Otroligt mysigt föl:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>