jag är (var) en person som alltid ställde upp för andra personer. Om dom bad om skjuts, pengar tjänster osv så ställde jag alltid upp utan att tveka. Jag har blivit utnyttjad så många gånger och aldrig fått något tillbaka. jag kom till en punkt då jag endast dög när folk ville ha skjuts eller klippa sig.

Jag skulle så gärna vilja höra "ska vi ta en kaffe i veckan" än "kan du klippa mig i veckan" när man hör av en gammal vän.
Jag har sållat bort personer i mitt liv som har stått mig nära som endast har velat åt skjuts, pengar, billiga klippningar eller att jag alltid kom när dom behövde mig, när dom var ledsna och behövde prata... jag kunde komma mitt i nätterna trots att jag skulle upp och jobba dagen efter. men blev behövde jag hjälp så fanns ingen där... behövde jag en tjänst så var det ingen som kunde.
idag har jag inte så många vänner som jag umgås med utanför arbetstid. förutom Conny.
men tro inte att jag inte har försökt. det finns en person som har stått mig närmare än många andra. en person som kom till mig mitt i natten och drack kaffe med mig om vi var uttråkade.
den personen har blivit någon annan. och hör bara av sig när hen behöver tjänster.

så ibland får man fundera. behöver jag den här människan i mitt liv?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>