Ja jag skulle ju till Mariestad idag.

Jag ska ju byta jobb. Har inte berättat till vad ännu men det är hästrelaterat i alla fall. Och då Oshibwa är 20 år nu och trivs bäst med att gå och strosa i hagen och promenadridas så har jag beslutat mig för att hon ska få stå kvar hemma och jag ska inte bråka något mer med henne. Där börjar jakten på en ny träningskompis som ska få hänga med mig på jobbet.

Jag skulle INTE ha ett sto igen...

Tror ni inte att jag ska åka och kolla på ett sto idag eller? Åker till Mariestad för att kolla på en häst. Snor med mig Lise som vanligt. Vi brukar kidnappa varandra när vi ska någonstans;)

Stoet är halvt under igångsättning. Eller hon rids regelbundet 5 dgr i veckan vad jag fattade det som men har endast varit igång i ett halvår efter en hovbensfraktur. Får väl mer information ikväll, Men även jag är ju under igångsättning för min rygg så jag måste ju träna upp mina ryggmuskler innan jag kan köra ett hårt träningspass igen.

Jag hade ju sagt att jag skulle göra en videoblogg. Men eftersom jag kör internet via mobilen så kommer det inte gå att ladda upp på tuben. Måste vänta 8-10 dagar innan jag får internet så det får vänta.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>