Har nu ringt arbetsförmedlingen. jag behöver inte skriva in mig där förens dagen jag går ner i arbetstid. och då betalar a kassan ut från den dagen. skönt. Men prio1 är ju att hitta nytt jobb. Jag vet hur det kommer bli om jag bara går hemma. Jag blir deprimerad, vänder på dygnet och riskerar att bli spelberoende igen. så jag behöver rutiner och aktivera mig om dagarna för att må bra. Jag behöver ett jobb att gå till. helst dagtid men det är väl för mycket begärt. Om så krävs så kan jag jobba skift också. behöver bara en inkomst. Jag har lån och räkningar som ska betalas varje månad. och tacka fan för att jag valde att gå med i a kassan. Jag skulle absolut kunna få jobb som hästskötare igen. Men ärligt så är jag inte så pepp på det längre. trots att jag vet att jag är duktig så behöver jag samtidigt tak över huvudet och mat på bordet. och så känns det som ett misslyckande att jag måste gå ner i tid. Men Jag vet att det inte är mitt fel utan verksamheten blir mindre. Men jag känner mig misslyckad ändå... i morgon ska jag jobba igen. och jag är fortfarande skör så jag har ingen lust alls faktiskt. vill inte träffa människor där ute just nu. Jag vill inte prata om min arbetslöshet. för det gör ont.

jag försökte hålla mig samlad när jag fick beskedet. Men jag han knappt sätta mig i bilen innan jag bröt ihop. ringde mamma och kunde väl egentligen inte prata. När jag får panikattack så får jag som myror i läppar och händer och armar och jag kan inte styra något av det. jätte skum känsla men det kanske finns någon som vet vad jag menar.
jag får även spykänslor och blir svimfärdig. Men med mamma i telefonen så tog jag mig hem ändå. Jag kanske inte skulle ha kört bil i det skicket men jag tänkte inte stanna för jag ville bara hem just då.
ärligt talat så skiter jag väl i jobbet.... Men jag har inte så pass hög lön så jag klarar mig på stämpling. hela min värld är upp och ned och jag är i alla fall glad att jag har orkat söka en del jobb i alla fall.

så nu går jag med konstant huvudvärk. kroppen är tömd på energi så jag måste hålla mig sysselsatt för att inte börja tänka negativt.

jag ska plocka och dammsuga lite hemma. kanske bära in ved. gå med hunden... åka till stallet och bara tänka på hästarna en stund. Jag är FRUKTANSVÄRT glad att jag inte har kvar grymm på jobbet i alls fall.

en del kanske tycker att man ska hålla sånt här privat. Men jag är inte sån. Jag behöver ventilera för att få lite mer frid inombords. Jag döljer inget och så är det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>