kan inte sova så jag la mig i soffan för att inte störa Conny. jag skulle behöva en vettig människa att diskutera lite grejer med. jag står och slits mellan två val i livet. jag är fruktansvärt lycklig just nu (för övrigt hör jag hur min ena katt hat slagsmål med grannens katt utanför och jag orkar verkligen inte gå ner halvnaken och försöka få in henne. hemsk djurmänniska? men muckar hon gräl så får hon väl ta lite konflikt. hon ville ändå inte komma in för natten idag. trots att hon satt utanför dörren.

visste egentligen inte vart jag ville komma med det här inlägget. jag slits itu just nu mellan två väldigt stora livsförändringar och jag behöver råd och hjälp... för jag vet varken in eller ut själv .
Conny är verkligen inte den bästa att diskutera med och det vet han gott och väl om. ;) behöver någon som kan ge mig lite vettiga förslag. så vill någon träffa mig i en livskris ? Kom över på en kopp kaffe eller två.

för övrigt var jag på jobb nr2 igen. tränade samma häst och vi diskuterade lön. allt är så positivt från han och han sa idag att jag är en stor tillgång med hästarna och det är det han letar efter.
hästen gick lika fint idag som sist. körde några galopp intervaller för att sedan trava av i lugn och låg form. för jag tror att även travare kan behöva stretcha överlinjen ordentligt.
och vilken känsla jag fick av denna lilla travhäst.  en känsla av samhörighet och att det var en meditation känsla när vi travade avslappnat och hon princip lyssnade på mins tankar. trodde aldrig att jag skulle få den känslan och ännu mindre av en travhäst. (mest för att det inte är min gren) .

ibland måste man vara öppen för andra världar. annars kommer man aldrig kunna uppleva det som man trivs med. och det man trivs med och det man strävar efter är två helt olika saker. det har jag kommit fram till.

hon jag verkligen har klickat med. han sa i början att hon kunde vara ganska tråkig och sur. men vi trivs med varandra. och ägaren är positivt överraskad. hon är en fin och lyhörd 5 åring . ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>