idag red jag och grymm våran förmodligen sista ridtur i skogarna vid sjölunda. känns kanske lite vemodigt. i morgon ska jag försöka lasta honom själv då jag är ensam på jobbet. håller tummarna för att han har vaknat på bra sida i morgon och går in i transporten. tänkte försöka åka så fort jag tar lunch. och att lasta en häst som inte vill gå in när man själv är hungrig är verkligen ingen bra kombo 🤣. får försöka ha med lite mellanmål så jag håller blodsockret uppe.
jag har faktiskt nyss ätit lunch. åkte direkt från jobbet till Kungsör och hämtade terrarie glas som Conny hade beställt. när jag kom hem, värmde min mat och satte mig i soffan så hör jag katten gapa och vill in (och hon gick precis ut). springer ner och släpper in henne. sätter mig i soffan igen. kan tillägga att klockan är typ 14.30 då. alltså alldeles för lång tid efter lunch och jag har inte ätit sen frukost.. då gapar katt nr 2... går ner igen och kollar ut.. ingen katt. nähe... går upp igen och då gapar hon igen. stackars katt var inlåst på toan. Jag måste ha stängt in henne i morse när jag åkte till jobbet.

nu ska jag kolla klart på veterinärena och ta tag i lite diskberg....

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>