Halloj!

Det slog mig nu att det är endast TRE arbetsdagar kvar på mitt jobb. TRE år ca har jag avverkat på mitt jobb och nu ska jag gå vidare. Knns lite absurd att tänka på det men det men samtidigt så otroligt underbart.

Håller på att sluta med koffein pga jag funderar på om det är koffeinet som gör att jag blir illamående. Så jag är trött inprincip hela tiden. Dricker lite te just nu, för visst är det lite grann koffein i te?

Robin står och lagar köttfärs och ris (som vanligt) som han äter sju dagar i veckan. En annan kräks bara man ser det nu då vi har levt på det sen vi blev tillsammans för över ett år sedan. Men det är ju hans träninghjärna som sätter dillor i skallen på honom. Och inte fan kan han hålla sig i stefpannan utan det är köttfärs i HELA köket!

Jag hade inte tänkt skriva om det här men han bad mig nästan ;) hahaha.

Ska hämta ut ett paket som förhoppningsvis är mitt internet/tv bredband som har kommit. Men det kommer väl antagligen inte börja fungera än.

Jag har för övrigt fått ett sms av hästägaren av hästen som jag provred och hon tyckte det kändes så rätt så hon ville verkligen att jag skulle ha henne. Jätte kul :DMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>