kunde inte sova i natt heller så fick ta en sömntablett. nu är dom slut så u natt får jag väl vara vaken. Jag är orolig för framtiden. Jag blev ju nerputtad från heltid till 15 h i veckan i förrgår. det håller liksom inte så jag måste hitta nytt jobb.
så ! idag ska jag ringa arbetsförmedlingen. Men jag kan inte riktigt sånt där. ska jag anmäla nu fast det är om två månader jag typ blir arbetslös. eller kan jag göra det nu ?
jag är i alla fall lättad över att jag har varit med i a kassan i ett par år så jag kan ju stämpla. Jag ska jobba hela helgen och jag jobbar ju full tid två månader till. Men jag som tidigare har älskat mitt jobb har ingen lust att jobba längre. för jag är ledsen. och jag vill vara ledsen ifred. Jag har tappat matlusten och sover inte på natten och vaknar skit tidigt. antagligen för att jag är orolig.
det löser sig. det kommer det göra. Men hur och när vet jag inte. allt är så oklart nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

<iframe allowtransparency="true" frameborder="0" height="360px" scrolling="no" src="http://www.bloggerfy.com/se/widget/expose?id=3877876&layout=1&style=1" width="250px"></iframe>